Top blocs de receptes

diumenge, 14 de juny de 2015

Crumble de cireres (postres típic anglès)


Ingredients (per a quatre persones)

● 300 gr. de cireres ( es pot fer amb qualsevol fruita )

● 60 gr. de sucre. Més una cullerada per macerar les cireres.

● 90 gr. de farina.

● 60 gr. d’ametlla molta.

● 60 gr. de mantega freda.

● un polsim de sal.


Passos a seguir:

1.- Preescalfem el forn a 200º C
2.- Netegem bé les cireres, els hi traiem el pinyol i les tallem a quarts.
3.- Les posem en un bol i els hi tirem un cullerada de sucre, les remenem i les deixem que es vagin macerant, les reservem.
4.- En un altre bol hi barregem la farina, el sucre, la sal i l’ametlla. Hi afegim la mantega freda a petits daus hi ho anem pastant fins que quedi una pasta semblant a unes “migas”.
4.- Poseu les cireres en safates individuals per anar al forn, també es pot fer en una safata gran i després repartir-ho.
5.- Ara escampeu la pasta ( migas) per damunt de les cireres fins que les cobreixin totes.
6.- Posem les safates al forn durant 15 minuts. Si volem que quedi una mica rosset li donem un cop de gratinador.
7.- El podem servir fred, tebi o calent.