Top blocs de receptes

dimecres, 24 de juny del 2015

Patates emmascarades


Ingredients:

● 500 gr de patates.

● 200 gr de botifarra negra.

● 200 gr de cansalada viada a talls d’1 cm.

● oli d’oliva.

● mitja cabeça d’alls.


Passos a seguir:

1.- Pelar les patates, tallar-les a talls regulars i les bullim amb un polsim de sal. Un cop bullides les escorrem i les reservem.

2.- En una cassola a banda amb un raig d’oli i coem els talls de cansalada tallats a dauets.

3.- Quant la cansalada està gairebé daurada hi afegim els alls pelats i ho deixem coure tot plegat durant un parell de minuts.

4.- Ara retirem els trossets d’all i hi afegim la botifarra negra tallada a dauets petits.

5.- Ho deixem coure tot plegat uns segons i hi afegim les patates tot aixafant-les amb una espàtula de fusta integrant-la amb la resta d’ingredients.

·        Cal vigilar el punt de sal ja que la cansalada viada sol ser molt salada.