Top blocs de receptes

dimecres, 24 de juny del 2015

Pollastre al curri amb xampinyons



Ingredients:

● 3 pits  de pollastre.

● 150gr. de xampinyons.

● 300 ml de nata líquida.

● 2 culleradetes de curri en pols.

● 1 gra d’all.

● julivert.

● Oli d’oliva.

● sal

● pebre.



Passos a seguir:

1.- Tallem els pits de pollastre en filets i després els tallem a tires i les salpebrem.

2.- Netegem els xampinyons i els tallem en làmines.

3.- Pelem l’all i el tallem ben menut amb unes fulles de julivert.

4.- Escalfem  en una paella un bon raig d’oli d’oliva i enrossim les tires de pollastre. Les reservem.

5.- En la mateixa paella , saltegem els xampinyons amb l’all picat i el julivert.

6.- Passats 3 o 4 minuts, quan els xampinyons siguin cuits hi afegim la nata , les tires de pollastre i el curri i ho  deixem coure tot plegat uns minuts.