Top blocs de receptes

divendres, 8 de març del 2019

Croquetes de coliflor ( Polpette al cavolfiore de Marta Pitet)


Ingredients:

·       500 grs de coliflor
·       1 patata
·       80 gr. de parmesà ratllat
·       2 ous
·       Farina de galeta
·       Julivert
·       Sal
·       Pebre
·       Oli extra verge d’oliva



Passos a seguir:

1.- Rentar bé la coliflor i posar-la a bullir al vapor o amb poca aigua, uns 15 minuts.

2.- A part bullir la patata amb pell fins que estigui tova, deixar-la refredar i pelar-la.

3.- Escorre la coliflor i amb una forquilla xafar-la junt amb la patata.

4.- Batre un ou i afegir-lo a la barreja de verdura, junt amb el formatge i el julivert trinxat.

5.- Salpebrar i afegir-hi un bon raig d’oli. Acabar-ho de barrejar tot.

6.- Formem una bola i la passem per ou batut i per farina de galeta aplanant-la lleugerament perquè agafi forma d’hamburguesa.

7.- Agafem una safata de forn i li posem paper de forn i anem col·locant a sobre les hamburgueses i hi posem un rajolí d’oli i les enfornem.

8.- Cal coure-les amb el gratinador a 250º fins que estiguin roses i llavors les girem per torrar l’altre costat.