200g de
xocolata de 70% de cacau
200g de mantega
5 ous
1 cullerada sopera de farina
250g de sucre
Passos
a seguir:
Per començar, escalfeu el forn a 190 graus, prepareu el motllo, rodó i
metàl·lic, de 22 cm de diàmetre: unteu-lo primer amb mantega i després amb
farina o amb un esprai vegetal.
A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al
foc, uns 2 minuts, el temps just de veure que es foc una miqueta però sense
fondre’s del tot. Ha de quedar completament desfet. Mentrestant, aneu-ho remenant
perquè no s’enganxi i es barregi bé.
Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre
amb l’ajut d’unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els
ous, un per un, barregeu-ho tot ben barrejat amb les varetes, poseu-hi la
farina amb un tamisador (o amb un colador de malla filla) i barregeu-la bé.
Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22
minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.
I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu
servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada