Ingredients:
· 4kg de faves fresques (1kg. Si són congelades)
· 3 talls de cansalada fresca de 1cm de gruix
· 200 gr. de botifarra negra ample.
· 100 gr. de llar ( oli si no en tenim )
· 6 cebes tendres
· 3 grans d’all
· Unes branquetes de menta fresca
· 1 got de vi blanc.
· 1 fulla de llorer.
· Sal
· Pebre
Passos a seguir:
1.- En una cassola hi posem
el llar, els alls i la cansalada tallada a trossos.
2.- Un cop dauradets hi
afegim les cebes tendres tallades a trossets.
3.- Es deixa sofregint tot junt
fins que estigui ben daurat.
4.- Ara hi afegim la
botifarra negra tallada a daus i les faves, es salpebre i també hi afegim el llorer,
la menta i el got de vi. Es tapa bé i es deixa coure a foc lent fins que les
faves estiguin tendres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada