Ingredients:
· 300 gr. de cigrons cuits
· 4 talls de morro de bacallà
· 1 culleradeta de pebre vermell dolç
· Mig potet de tomàquet triturat
· 2 cebes
· 1 gra d’all
· Julivert picat
· Farina per arrebossar el bacallà
· Sal
Per la picada:
· 1 gra d’all
· Julivert
· Ametlles torrades
· Pa fregit.
Passos a seguir:
1.- Poseu una cassola amb un
raig d’oli i hi fregiu una llesqueta de
pa sec i un cop torradeta la reserven per la picada.
2.- Trinxeu la ceba i la poseu
a la cassola quan la ceba comença ha estar dauradeta hi afegim l’all picadet ,el julivert picat i el
tomàquet. Ho salem.
3.- Deixem coure a foc lent
fins que el sofregit tingui un color fosc.
4.- Ara hi afegim el pebre
vermell i ho remenem per incorporar-lo al sofregit.
5.- Incorporem els cigrons i
hi afegim una mica d’aigua i ho deixem fer xup-xup a foc lent.
6.- Mentrestant enfarinem el
bacallà i el fregim en una paella.
7.- Per fer la picada en un
morter hi piqueu el pa fregit, les ametlles, l’all i el julivert,
8.- Ara incorporeu el bacallà
tallat a trossets i ho deixeu coure una estoneta, rectifiqueu de sal
9.- Afegiu la picada i
deixeu a foc lent una estoneta més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada