Ingredients:
· 500 grs de coliflor
· 1 patata
· 80 gr. de parmesà ratllat
· 2 ous
· Farina de galeta
· Julivert
· Sal
· Pebre
· Oli extra verge d’oliva
Passos a seguir:
1.- Rentar bé la coliflor i
posar-la a bullir al vapor o amb poca aigua, uns 15 minuts.
2.- A part bullir la patata
amb pell fins que estigui tova, deixar-la refredar i pelar-la.
3.- Escorre la coliflor i
amb una forquilla xafar-la junt amb la patata.
4.- Batre un ou i afegir-lo
a la barreja de verdura, junt amb el formatge i el julivert trinxat.
5.- Salpebrar i afegir-hi un
bon raig d’oli. Acabar-ho de barrejar tot.
6.- Formem una bola i la passem
per ou batut i per farina de galeta aplanant-la lleugerament perquè agafi forma
d’hamburguesa.
7.- Agafem una safata de
forn i li posem paper de forn i anem col·locant a sobre les hamburgueses i hi
posem un rajolí d’oli i les enfornem.
8.- Cal coure-les amb el
gratinador a 250º fins que estiguin roses i llavors les girem per torrar l’altre
costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada