Ingredients:
-
200 gr de carabassa de violí
-
3 albergínies
-
2 cebes
-
Oli d’oliva
-
Sal
-
Pebre negre
-
Comí
Passos a seguir:
1.- Tallem l’albergínia a
quadradets d’un centímetre i la posem en un recipient amb aigua i sal per tal
que perdi la picantó. ( uns 20 minuts )
2.- Pelem i tallem la
carabassa a quadradets d’un centímetre.
3.- Pelem i tallem les cebes
a juliana.
4.- En una cassola i posem
un bon raig d’oli i posem la ceba i la carabassa a coure a foc mig.
5.- Quan la ceba i la
carabassa comencen a estar una mica tobetes, escorrem l’albergínia i l’afegim a
la cassola.
6.- Salpebrem i afegim el comí al gust.
7.- Remenem de tant en tant fins
que tot estigui ben cuit.
·
Per comptes de comí hi podem
posar qualsevol herba o fins i tot més d’una.
·
Es pot menjar sol com a
primer plat o barrejat amb quinoa o arròs bullit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada