Ingredients:
· Un manat d’alls tendres
· Una botifarra negra
· 150 / 200 gr. de brou vegetal
· 1 branca de canyella
· 400 gr. de ceba tendre
· 700 gr. de faves desgranades o 2 kg amb tavella
· Un grapat de menta
· Una cullerada d’oli d’oliva
Passos a seguir:
1.- Tallem l’all tendre a
trossets i la ceba tendra a juliana.
2.- Posem l’oli en na
cassola i hi sofregim l’all tendre 2 o 3 minuts quan encara esta cru hi afegim
la ceba i la branca de canyella i ho anem remenant durant 20 o 30 minuts fins
que estigui tot ben ros.
3.- Afegim les faves, el
brou, la sal i la menta. Tapem la cassola hi ho deixem coure a foc lent durant
uns 30 minuts.
4.- 10 minuts abans d’acabar
hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.
5.- ho deixem reposar 5 minuts
abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada