Top blocs de receptes

dilluns, 16 de novembre del 2020

Faves amb botifarra negre

Ingredients:

 

·       Un manat d’alls tendres

·       Una botifarra negra

·       150 / 200 gr. de brou vegetal

·       1 branca de canyella

·       400 gr. de ceba tendre

·       700 gr. de faves desgranades o 2 kg amb tavella

·       Un grapat de menta

·       Una cullerada d’oli d’oliva

 

Passos a seguir:

 

1.- Tallem l’all tendre a trossets i la ceba tendra a juliana.

 

2.- Posem l’oli en na cassola i hi sofregim l’all tendre 2 o 3 minuts quan encara esta cru hi afegim la ceba i la branca de canyella i ho anem remenant durant 20 o 30 minuts fins que estigui tot ben ros.

 

3.- Afegim les faves, el brou, la sal i la menta. Tapem la cassola hi ho deixem coure a foc lent durant uns 30 minuts.

 

4.- 10 minuts abans d’acabar hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.

 

5.- ho deixem reposar 5 minuts abans de servir.