Ingredients:
-
2 albergínies
-
1 gra d’all
-
Suc de mitja llimona
-
Una cullerada de Tahin
(pasta de sèsam)
-
½ cullerada de comí
-
½ cullerada de pebre vermell
-
Oli d’oliva
-
Sal
Passos a seguir:
1.- Escalivem les
albergínies ( les posem amb una safata al forn a 200º durant ½ hora
aproximadament, depenent de la mida de les albergínies)
2.- Les deixem refredar una
mica dins el forn i les pelem.
3.- Les posem al got de la
batedora i hi afegim la resta d’ingredients menys el pebre vermell que l’afegirem
més tard. I ho trinxem tot junt, si ens queda massa espès hi afegim mica en
mica més oli fins obtenir la textura d’una crema espessa.
4.- Posem el Mutàbal en un
bol i escampem el pebre vermell per
sobre i un raig d’oli d’oliva.
·
Es pot menjar acompanyat de
pa de pita, bastonets de pa, de pastanaga o d’api.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada