ngredients:
Una carbassa violí
un grapat de menta
un grapat d'alfabrega
un grapat de julivert
2 grans d'all
100 gr de fotmatge feta
100 gr de formatge ricotta
2 iogurts grecs
50 gr de crema de llet
30 gr. mantega
sal,oli ,pebre negre, pebre vermell i 1 llimona
Passos a seguir:
Pelem la carbassa amb un pela patates, la partim per la meitat i treiem les llavors.
Posem la carbassa amb el forat avall i ajudant-nos d'uns palillos xinesos que possem a banda i banda de la carbassa anem fent talls cada 3 o 4 mm.a la carbassa sense arribar al final.
Possem un paper de forn sobre una safata i hi possem la carbassa a sobre, la salpebrem i untem d'oli fregant-la amb la ma.
Escalfem el forn dalt i baix a 190º i la possem aprox 1hora, depenen de la mida de la carbassa i del forn podem necessitar més o menys temps. Fins que la carbassa estigui cuita.
Preparem la salsa de formatge barregem els formatges, els iogurts grecs i la crema de llet, ho passem amb el mini pimer, adequem la textura amb més o menys crema de llet.
Preparem l'amanit de la carbassa possant oli i la mantega en una paella, i afegim l'all i les herbes tallat a bocinets i ho fregim fins a daurar l'all .
Servim una llit de crema de formatges al plat, a sobre hi posem la carbassa i ho reguem amb l'amanit d'herbes. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada